Георги Илиев - Майкъла с любопитен коментар пред SportLive за жребия на Левски, ЦСКА 1948 и Лудогорец


Георги Илиев - Майкъла с любопитен коментар пред SportLive за жребия на Левски, ЦСКА 1948 и Лудогорец
Снимка: принтскрийн

9852 0

Бившият футболист и шеф в ЦСКА Георги Илиев-Майкъла коментира пред SportLive.bg жребия за втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите и за останалите 2 наши представителя в турнира Левски и ЦСКА 1948, както и за Лудогорец в предварителните кръгове на Шампионската лига.

Съперник на „сините“ в тази фаза от битките за груповата фаза на турнира ще е един измежду литовския Хегелман и северномакедонския Шкупи Скопие

Левски може да отстрани и двата отбора без проблеми. Прогнозирам, че „сините“ ще го направят“, отсече Майкъла пред SportLive.bg.

ЦСКА 1948 има сериозен съперник на старта на първото си участие в евротурнирите. „Червените“ ще се изправят срещу румънския ФКСБ, който на практика е Стяуа Букурещ.

 „Стяуа ги преименуваха, защото имаха задължения. Това е като Ловеч и ЦСКА. Сблъсъкът ще бъде равностоен. Надявам се ЦСКА 1948 да се представят добре и да се класират. Това са мачове и за пари и за имидж. Смятам, че ЦСКА 1948 ще се класира напред“, обяви бизнесменът.

Накрая той изрази мнението си и за съперниците на шампиона Лудогорец в предварителните кръгове на Шампионска лига. В първия разградчани ще се изправят срещу косовския Балкани, а след това срещу единия измежду Олимпия Любляна и латвийския Валмиера.

„Жребият на Лудогорец изобщо не е сложен. Разградчани ще отстранят съперниците си в двата кръга в квалификациите за Шампионска лига. Но трябва да се подсилят с поне двама защитници, защото имат проблеми в отбрана“, категоричен е Илиев.

Нека да минат първо тези двата кръга и тогава ще видим. Нормални жребии за българските отбори. Вече всички тимове са равностойни“, отговори Майкъла за финал на въпрос в кои групи евентуално ще се класират този път разградчани – на Шампионска лига или Лига Европа.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Само в SL! Майкъла прогнозира с точност как ЦСКА ще отстрани Сепси и посочи ходът за детрониране на Лудогорец

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички