Само в SportLive! Емил Велев –Кокала култов: Две глави са по-умни от една!


Само в SportLive! Емил Велев –Кокала култов: Две глави са по-умни от една!
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3201 0

Емил Велев – Кокала изрази подкрепата си към треньора на Черно море Илиан Илиев за нов селекционер на националния отбор на България.  Само преди няколко дни последният наставник, извел Левски до шампионската титла, призна пред SportLive.bg, че би поел „трикольорите“, ако от БФС го поканят.

Той коментира пред медията ни предложението на Петър Курдов начело на държавния ни тим да застанат двата треньори, лансирано от бившия нападател на „сините“ също пред SportLive.bg.

Eто какво сподели Кокала пред медията ни:

- Г-н Велев, относно бъдещ нов селекционер на националния отбор на България Вие подкрепяте кандидатурата на Илиан Илиев. Съществува ли все пак някакъв шанс от БФС да се обърнат и към Вас?

- Съмнявам се да се обърнат към мен. Аз се самопредложих. Не че е било несериозно, но на този етап не виждам такова решение от ръководството на БФС.

Имената, които бяха споменавани – Станимир Стоилов, Димитър Димитров – Херо, Илиан Илиев, а и на други са с предимство.  Аз в момента не съм треньор на нито един отбор и надали ще се обърнат към мен.

- Изглежда сигурно, че г-н Кръстаич ще бъде освободен, но можем ли да станем свидетели на сензационен обрат?

- Нямам представа. Според мен обаче настроенията са такива, че надали в БФС си мислят дали да го оставят за още 2 мача. Но пък ако Кръстаич си има договор и той трябва да бъде изпълнен до края квалификационния цикъл, нищо чудно да бъде оставен да си довърши работата, както той сам каза.

В момента феновете могат да искат оставка, но човекът си има договор, който вероятно ще желае да си го изпълни. После вече да се решава какво ще е бъдещето на националния отбор.

- Вашият бивш съотборник в Левски Петър Курдов предложи да има двама треньори на националния отбор, като намеква един от тях да сте Вие. Какво е мнението Ви за тази формула?

- Имам някакви бегли спомени за партньорства между сериозни имена в екипа на националния отбор, но такава схема на работа не е имало в представителния тим на страната ни.

Мисля, че две глави са по-умни от една.

- Добре ли ще бъде едната да сте Вие?

- Пак ще кажа, не че се самопредлагам, но ще бъде голяма чест за всеки един български специалист да застане начело на България.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Само в SL! Кокала подкрепи кандидат за националния, засипа със суперлативи „моряците“ и отсече: Ники Михайлов трябва да пази

ВИЖТЕ ОЩЕ: Само в SL! „Синя“ легенда посочи печелившата формула за националния отбор на България

АВТОР: ИЛИЯН РАДКОВ

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички