Само в SportLive! Петър Курдов: Заплашват ли с убийство или бой националите ни, защото са като ранени костенурки на терена


Само в SportLive! Петър Курдов: Заплашват ли с убийство или бой националите ни, защото са като ранени костенурки на терена

14953 0

Бившият нападател на Левски и бивш национал Петър Курдов изрази мнението си пред SportLive.bg относно селекционера на националния отбор на България Младен Кръстаич. Счита се, че сръбският специалист ще бъде освободен от поста след изключително слабите резултати на „трикольорите“.

Той обаче жегна най-вече самите футболисти, защитаващи честта на родината ни. Курдов смята, че не трябва на 100% вината да се прехвърля към президента на БФС Борислав Михайлов.

КРЪСТАИЧ ЧАКА ДА СИ ЛАПНЕ НЕУСТОЙКАТА

„Не го познавам лично Младен Кръстаич. Да Ви кажа честно, че нямам мнение, но предпочитам да е български специалист, отколкото да е чуждестранен. Виждам, че на него много не му дреме, защото той чака да го освободят и да си лапне неустойката и да ни каже: „Довиждане, България“! Няма друга причина за мен, а и доколкото знам има добра неустойка по договора“, коментира Курдов пред SportLive.bg.

„Бих искал да отбележа и нещо друго. Не мога да разбера тази ненавист, която в момента изразяват към Боби Михайлов. Той си има неговите неща, които дразнят много голяма част от български народ. В крайна сметка обаче той е на върха на Футболния съюз. Искам да задам въпроса по друг начин: „Има ли нещо, което той да не им подсигурява на футболистите на националния отбор, за да не могат да играят. Има ли причина да стигнеш до ниво национален отбор и да не можеш да играеш или да показваш това, на което си способен?“, обяви той.

БОБИ МИХАЙЛОВ НЕ Е ВИНОВЕН ЗА ВСИЧКО

„Аз не мисля, че Боби Михайлов е виновен на 100%. Онзи ден пък се изтъпанчи и вицепрезидента на БФС Михаил Касабов, който се чудеше какво да каже. Те каква вина имат? Поради тази причина винаги ги питам, когато влезеш в съблекалнята и почнеш да правиш разбора: „Абе, момчета, някой пречи ли Ви и има ли причина да излезете на терена и да не покажете това, на което сте способни? Някой пречи ли Ви? Заплашват ли Ви? Има ли някаква основателна причина, поради която българският национален отбор не може да играе и да вкарва голове?“, запита легендата.

„Футболният съюз им подсигуряват абсолютно всичко. И това не е от миналата или по-миналата седмица. Премиите им са достатъчно големи. В един момент обаче оправданията са големи. Всички са яхнали този хейт и Наско Караиванов – големият специалист, който и по физическо не е играл, също се нареди да дава акъл и да гони сърбина. И той прави същите грешки като Мърито – този неземен треньор на българския футбол. Освобождаваш някой, но си има последствия от тази работа – неустойка. Нея пак ще я платим ние българите, а не някой друг“, категоричен е бившият нападател.

„Пак ще акцентирам да попитате футболистите, треньора и Гонзо, защото само се напада БФС. Да се попита дали някой ги заплашва с убийство, бой или нещо друго, защото някои от тях са като ранени костенурки вътре в игрището. Кой им е виновен? Боби Михайлов ли трябва да им мести краката отвън?, отсече Курдов.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Само в SL! Легенда избухна срещу спряган за поста на Кръстаич: Публично ще си скъсам треньорската диплома, ако го назначат

ОЧАКВАЙТЕ И ТРЕТА ЧАСТ ОТ ИНТЕРВЮТО С ПЕТЪР КУРДОВ ПРЕД SPORTLIVE.BG

АВТОР: ИЛИЯН РАДКОВ

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички