Само в SportLive! Петър Курдов посочи печелившата формула за националния отбор на България – Емил Велев с ключова роля


Само в SportLive! Петър Курдов посочи печелившата формула за националния отбор на България – Емил Велев с ключова роля
Снимка: Ivan Ivanoff / LAP.bg

3147 0

Бившият нападател на Левски Петър Курдов предложи пред SportLive.bg много любопитен вариант за бъдещ селекционер на националния отбор на България. Бъдещето на Младен Кръстаич, който заема поста към момента, изглежда предрешено.

Сърбинът почти сигурно ще бъде освободен след слабите и незадоволителни резултати на „трикольорите“. Представителният отбор на страната ни е в серия от 9 поредни срещи без победа. „Лъвовете“ заемат последното място в Група „G“ от евроквалификациите със скромния актив от само 2 точки.

Курдов, който има мачове и за националния ни отбор, е на мнение, че печелившата формула за България може да се окаже назначаването на екип от двама треньори начело на държавния тим. Той припомни, че подобен вариант няма да е прецедент в световната футболна история. В периода между 2000-2004 година съ-треньори на Швеция бяха Ларс Лагербак и Томи Сьодерберг.

ПРЕДЛОЖЕНИЕТО НА КУРДОВ

Четох изказването на моя приятел Емил Велев, който къде в шеговита форма, къде насериозно обяви, че е готов да поеме националния отбор.(ВИЖТЕ ТУК ПРИЗНАНИЕТО НА ВЕЛЕВ ПРЕД SPORTLIVE.BG)Той е човек, с когото също може да се подходи и да се направи един екип от двама-трима човека, които да работят заедно. Защо да не е така?

Аз смятам, че това ще е по-печеливша формула, отколкото всичко, което в момента се въртят различни имена. Споменава се някакъв друг сърбин и т.н“, обяви пред SportLive.bg Курдов.

„Швеция нямаха ли двама треньори? Ние сме по-умни от швеците ли, както казваше Димитър Пенев. Поради тази причина аз гледам реално на нещата. Но не съм съгласен всички негативи да ги отнася Борислав Михайлов. Не, че го защитавам, но в крайна сметка той е подсигурил всичко на националния отбор. Някой трябва да влезе в съблекалнята като Георги Иванов – Гонзо, който има тези правомощия и да ги пита: „Абе, пичове, някой заплашва ли Ви, че Вие не искате да играете и не играете както трябва? Кой Ви пречи?“. Дори и Вие журналистите ги задайте тези въпроси!“, продължи легендата на Левски.

Спас Делев изпуска гол и си слага фланелката на главата. Ето това да кажат, а не само да си изтриват з%%$ика с този или онзи. Щом на тази възраст вече си облякъл националната фланелка, смятам, че оправдания от този род са абсолютно недопустими. Те вече трябва да се засрамят и да кажат, както последно го направи в интервю един от националите: „Ние сме си абсолютно виновни, никой друг не ни е виновен“. Това е правилно изказване. Те трябва да покажат защо са в националния отбор“, завърши Курдов.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Само в SL! Легенда избухна срещу спряган за поста на Кръстаич: Публично ще си скъсам треньорската диплома, ако го назначат

ВИЖТЕ ОЩЕ: Само в SL! Петър Курдов: Заплашват ли с убийство или бой националите ни, защото са като ранени костенурки на терена

АВТОР: ИЛИЯН РАДКОВ

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички