Попитаха Илиан Илиев за националния отбор на България - треньорът на Черно море не даде еднозначен отговор


Попитаха Илиан Илиев за националния отбор на България - треньорът на Черно море не даде еднозначен отговор
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3004 0

По време на брифинга си след загубата на Черно море от Левски, старши треньорът на "моряците" - Илиан Илиев, бе попитан за вероятността да поеме националния отбор на България, каквито спекулации се появиха в последно време.

"В момента нищо не може да се каже. Има си действащ треньор. Това, че се спряга не само моето име, но и други имена, не че е ненормално, но сега нищо не мога да ви кажа...", опита се да смени темата наставникът на варненци.

Това обаче не случи и последва нов въпрос - дали е възможно да съвместява двете длъжности - треньор на Черно море и треньор на България:

"Не мога да коментирам, но мога да кажа, че се чувствам добре във Варна вече толкова години. Със сигурност в един момент трябва да си тръгна, но със сигурност в момента няма да е добре като цяло за отбора, за мен и т.н.".

"Аз имах, да не навлизаме чак в такива подробности, но имах 2 предложения през тази година и дори тази седмица от отбори да си тръгна, но няма как да оставя Черно море в тази ситуация", категоричен бе Илиев.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Йордан Лечков потвърди съдбата на Кръстаич, Гонзо е натоварен с тежка задача!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички