"След червения картон се промени мачът": Илиан Илиев доволен от своите въпреки загубата от Левски


"След червения картон се промени мачът": Илиан Илиев доволен от своите въпреки загубата от Левски
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1410 0

Старши треньорът на Черно море - Илиан Илиев, сподели мнението си след поражението от Левски при визитата на "Герена" с минималното 0:1. Българският специалист отчете някои от грешките на своите възпитаници, но въпреки това сподели, че "няма как да е недоволен" предвид представянето им с човек по-малко.

Коментарът на Илиев

"Като започна срещата ги притеснихме, успяхме да го направим, но след червения картон се промени мача. Отбор като Левски държи добре топката. Беше важно за тях да се успокоят и да държи топката. Не успяхме да изпълним идеите си на почивката. Като цяло от футболистите не мога да не съм доволен. Трябва с 1-2 паса да се опиташ да стигнеш напред. Имаше ситуации, в които губехме топката и Левски си я връщаше. Надявам се следващия мач да го изиграем по-спокойно", сподели Илиев.

"Направихме няколко равни, които ако бяха победи - щяхме да имаме повече точки. Трябва да играем със самочувствие. Те са отбор, който си подава по-добре топката и не ни бе лесно срещу него. Аз го казах по-голямата част от играчите ни направиха повече с човек по-малко".

"Не мога да кажа индивидуално за Даниел Димов. Позагуби ритъм с травмите, които имаше. Като цяло в дефанзивен план вършихме добра работа, но там после се поизчерпахме".

"Атанас Илиев влезе, когато Левски се прибраха в последните минути. Той е нападател за пенала. А Мартин Костадинов го избрахме, защото не бе започвал тази година, трябваше му самочувствие, което ще се трупа с времето".

"Трябва да продължаваме по същия начин и да тренираме сериозно. Да сме много концентрирани, защото Пирин показа, че е израснал, а всеки, който си мисли, че срещу тях ще е лесно - ще страда", добави още специалистът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички