Александър Димитров: Заболя ме, че Младен Кръстаич не си изпълни обещанието


Александър Димитров: Заболя ме, че Младен Кръстаич не си изпълни обещанието
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1307 0

Младежкият селекционер Александър Димитров сподели от кое решение на Младен Кръстаич е останал разочарован, като допълни, че не е бил търсен да поеме националния отбор на България.

"Молех да ми дадат Марин Петков, неговото идване щеше да покаже на нашите състезатели, че в момента приоритет са те, и тези ключови мачове са много важни. Кръстаич обеща, че ако мъжкият тим няма шансове за класиране, всички играчи, които бъдат викани от младежкия отбор да бъдат върнати за нашите квалификации. Той пое тази отговорност и мен ме заболя, че не си изпълни обещанието. Дадох воля на емоциите, което беше грешка", разясни Александър Димитров пред БНТ.

"Полша назначиха треньора на младежите за треньор на мъжкия, това е практика в други държави. Доколкото чух господин Лечков каза, че с тази задача е натоварен Георги Иванов, досега той не е разговарял с мен, така че няма нещо, което да мога коментирам преди да седнем да разговаряме", допълни Димитров.

Представянето на младежките национали

Относно мачовете на отбора ни до 21 г. срещу Германия и Косово, той сподели: "Спокойно изгледах двата мача и видях много хубави неща. Една от мечтите ми се сбъдна, на мач на младежки национален отбор трибуните на стадиона да бъдат пълни".

"Играхме добре, жалко, че не можахме да вземем повече като точков актив. В първия мач се видя, че нашите играчи не отстъпват на Германия, видя се, че нивото ни никак не е лош. В мача с Косово, показахме характер, аз не съм се съмнявал в тези играчи. Ако имахме още малко време можехме и да победим този съперник". А Йордан Лечков заяви, че в четвъртък ще бъде взето окончателно решение за Младен Кръстаич.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички