"Осигуряването на хотели и пътувания не може да е критерий за ръководството на БФС"


"Осигуряването на хотели и пътувания не може да е критерий за ръководството на БФС"
Снимка: БГНЕС

1457 0

Бившият национален селекционер Пламен Марков обяви, че е съгласен с Димитър Бербатов и трябва да се предприемат реални действия срещу настоящето ръководство на БФС.

"Друг начин няма. Колкото повече футболни хора осъзнаят това, толкова по-добре. Трябва да има промяна в цялостното развитие на българския футбол. Техните оправдания? Говорят едни и същи неща от много време. Излиза, че нищо не зависи от тях.

Казват, че футболът се прави в кубовете, а те осигуряват хотели и пътувания. Това не може да са критериите на едно ръководство. В БФС царят наглост и безочие. Не знам дали имат смелостта да се погледнат сутрин в огледалото с чиста съвест. И да си зададат въпроса дали са достойни за постовете, които заемат", коментира Марков пред "България Днес".

"За съжаление, не всички осъзнават, че футболът ни има нужда от промени. Има и такива, които си казват, че всичко ще се оправи. Слушам изявления, че момчетата в националния не са имали късмет. Че са играли добре, но са си изпускали положения.

Лошото е, че ръководителите на БФС изхабиха елитните български треньори, като всички ги хвърлиха в тази каша. Селекционерите се сменят, а все остава ръководството. Те смятат, че са безгрешни, а че ние, треньорите, не ставаме. Не е нормално, че това продължава 20 години", категоричен е треньорът, класирал последен България на голям форум - Евро 2004. А бивш играч на Левски защити пред Sportlive.bg Боби Михайлов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички