Ясно е! Решиха кой ще смени Кръстаич в националния отбор на България


Ясно е! Решиха кой ще смени Кръстаич в националния отбор на България
Снимка: Lap.bg

15958 0

Националният отбор на България ще има нов селекционер. Съдбата на досегашния Младен Кръстаич е предизвестена и се очаква да бъде официализирано освобождаването му.

За поста му се спрягат няколко имена. Сред тях са такива на известни родни специалисти.

КОЙ ЩЕ НАСЛЕДИ КРЪСТАИЧ

Според колегите от „Тема Спорт“ треньорът на Черно море Илиан Илиев е все по-близо до горещия стол в националния отбор. В момента се водят заключителни разговори между БФС, специалиста и клубния му отбор.

Информацията на изданието сочи, че те ще завършат успешно се очаква в четвъртък Изпълкома на централата да вземе решение Илиев да застане начело на "трикольорите", като замени сърбина Младен Кръстаич. Идеята е до края на първенството Илиан да съвместява работата си като селекционер с тази в Черно море, а след това да води само националния.

Илиев намекна след загубата на варненци с 0:1 от Левски на „Герена“ в неделя, че би съвместявал работите, но не иска в този момент да напуска „Тича“.

Нищо не мога да ви кажа в момента. Все още си има действащ треньор на националния. Нормално е да се спрягат не само моето име, но и тези на други наставници. Чувствам се добре във Варна и в този момент да си тръгна, няма да е добре за отбора, а и за мен. Имах две предложения – даже предната седмица, но няма как да оставя тима“, каза Илиан.

Присъдата на Младен Кръстаич бе прочетена след унизителната загуба на България с 0:2 от Литва в евроквалификация насред „Васил Левски“.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Само в SportLive.bg! Емил Велев –Кокала засипа със суперлативи Черно море и отсече: Илиев трябва да води България! Време е Ники Михайлов да пази за Левски

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички