Само в SportLive! Вариант ли е Станимир Стоилов за наследник на Ивайло Петев в Лудогорец?


Само в SportLive! Вариант ли е Станимир Стоилов за наследник на Ивайло Петев в Лудогорец?
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

6962 0

Лудогорец се раздели с треньора си Ивайло Петев. Веднага в публичното пространство изникнаха няколко имена на реномирани родни специалисти, които да седнат на горещия стол на досегашния наставник на разградчани. Сред тях са тези на Георги Дерменджиев, Станимир СтоиловМъри, Любослав Пенев, Димитър Димитров – Херо и Стойчо Стоев.

МЪРИ, ХЕРО И СТОЕВ НАПЪТ ДА ОТПАДНАТ ОТ СМЕТКИТЕ ЗА ЛУДОГОРЕЦ

Мъри Стоилов за момента отпада от сметките, научи SportLive.bg. Припомняме, че 56-годишният специалист почти бе назначен в началото на 2021 година за треньор на родния хегемон, но в крайна сметка акостирането му в Разград пропадна.

Според различни източници на медията ни, в лагера на шампионите са скептично настроени за нова покана към Стоилов. Това се дължи до голяма степен на случилото се именно в онзи период, когато назначението му се разсъхна.

Поне за момента не разполагаме с информация дали е възможно в последния момент от Лудогорец да преосмислят позицията си и все пак да пожелаят точно Мъри да заеме мястото на Ивайло Петев.

По данни на SportLive.bg засега и Стойчо Стоев не попада в сметките на ръководството на „орлите“ за заместник на Петев. 61-годишният специалист, който е родом от Разград, спечели 2 шампионски титли начело на клуба, като изведе отбора и до 1/8-финалите в Лига Европа през 2014 година. Така Стоев е далеч от поемане на отбора за трети път в своята треньорска кариера.

Димитър Димитров – Херо също е спряган за нов период начело на тоталния хегемон у нас. По наша информация към момента няма такива индикации.

ФАВОРИТЪТ ЗА НОВ ТРЕНЬОР НА ЛУДОГОРЕЦ

Според информация на SportLive.bg бившият наставник на Лудогорец Георги Дерменджиев е фаворит №1 за завръщане на горещия стол на стадион „Хювефарма Арена“ в Разград.

По традиция от Лудогорец запазват мълчание по въпроса около треньорския пост в клуба. Все пак съвсем скоро се очаква от клуба да внесат яснота за новия си треньор, а същевременно да оповестят официално и раздялата си с Ивайло Петев.

Тенденцията в подобни ситуации е куп футболни агенти да предлагат клиентите си. Със сигурност те ще лансират много варианти, включително и от чужбина пред ръководството на Лудогорец, но не e ясно дали те ще се спрат на някого от тях.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Само в SL! Знаменит треньор отсече: Лудогорец няма да е шампион! ЦСКА играе по-привлекателно през този сезон, нрави се на феновете 

АВТОР: ИЛИЯН РАДКОВ

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички