Шеф в сръбското "БФС": Иска ми се българите да изтърпят Кръстаич


Шеф в сръбското "БФС": Иска ми се българите да изтърпят Кръстаич
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

1356 0

Директорът на националнияте отбори на Сърбия - Стеван Стоянович, защити работата на Младен Кръстаич в българския национален отбор. Според него тя ще даде резултати в близо време.

"Младен Кръстаич подмлади националния отбор на България. Ако анализираме техните мачове, то трябва да признаем, че те не за загубили лесно нито един мач, нито пък някой ги е надиграл. Иска ми се да го изтърпят. Със сигурност ще има резултати в следващите квалификации", анализира Стоянович, цитиран от "Мач Телеграф".

Той коментира представянето в квалификациите за Евро 2024 и на другите страни, близки до територията на Сърбия. "Румънците могат да се класират, но се вкараха в мътилка. Босна… Там търканията са много. Не искам да съм на тяхно място. Словения направи сериозен отбор. Там резултатите не са случайни.

Хърватите сами си направиха проблеми. Те са заедно от много време. Затова не знам как успяха да се провалят в група с Турция и Уелс. Сега зависят и от другите, но имат и бараж в Лигата на нациите. Не се притеснявам за тях", каза сърбинът. А че Кръстаич няма да "оцелее" спомена и вицешефът на БФС Йордан Лечков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички