Душан Тадич след жребия за Евро 2024: Сърбия е фаворит в групата, но сега мислим за Катар


Душан Тадич след жребия за Евро 2024: Сърбия е фаворит в групата, но сега мислим за Катар
Снимка: Getty Images/Guliver

1887 0

Душан Тадич, който е капитан на националния отбор по футбол на Сърбия, демонстрира високо самочувствие след тегления жребий за квалификациите за Европейското първенство в Германия през 2024 година.Плавите“ са в група с националния отбор на България, Унгария,  Черна гора и Литва.

Звездата на Аякс посочи своята страна като фаворит № 1 в група G. Той обаче не пропусна да припомни, че сега на дневен ред е участието на Мондиала в Катар.

Със сигурност това е много интересна група и реално много атрактивна за нашата общественост. Познаваме добре всички отбори. Играхме съвсем скоро с Унгария, Черна гора и Литва. Всичките три отбора заслужиха уважението ни с представянето си срещу нас, както и отборът на България. Там селекционер е Младен Кръстаич, с когото работихме, когато той водеше нашия национален отбор“, коментира Тадич, цитиран от „Hotsport.rs“.

Ясно е, че сме фаворити – както за класиране на Европейското първенство, така и за 1-ата позиция в крайното класиране в тази група. Но сега преди всичко, пред нас са Катар и Световното първенство. Така че всички наши амбиции и мисли са фокусирани в тази посока. Нека мине Световното, тогава ще говорим повече за квалификациите за Евро 2024“, каза още звездата на Аякс.

А ето как коментира жребия Борислав Михайлов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички