Карабельов: Можем да се класираме, но трябва да сме патриоти, не очаквах подобна група


Карабельов: Можем да се класираме, но трябва да сме патриоти, не очаквах подобна група
Снимка: Getty Images/Guliver

1371 0

Българският полузащитник - Янис Карабельов, който се подвизава за унгарския Кишварда бе потърсен за коментар след изтеглянето на квалификационния жребий за Евро 2024. България и Унгария попаднаха в една група, а юношата на Славия заяви, че не е очаквал такава подобен развой за българския тим.

"Много вълнуваща група за мен. Не я очаквах. Предполагах, че ще се паднем с някои от колосите от Европа. Но съм щастлив и чакам с нетърпение мачовете. Доста сериозен отбор са унгарците. Много хора играят в Европа, поне 7-8 имат в Бундеслигата. Но не ме притеснява отбора на Унгария. Ако успеем да изпълним задачите си на терена, ще се поздравим с успех", обясни Карабельов пред БНТ.

"Много беше затормозена обстановката в националния отбор до момента. Лоши резултати, не се получават нещата. Но имаме доста добри футболисти, не само в селекцията. Но смея да твърдя, че има светло бъдеще и трябва да се подкрепяме, да бъдем патриоти и оптимисти.

Първо да се фокусираме върху настоящето, но моето лично мнение е, че можем да се класираме. Но ще бъде трудно. Сърбия и Унгария - два много стойностни отбори. Но не трябва да се боим, а да влизаме смело в битките. Имаме шансове да направим нещо запомнящо се", добави играчът.

Ето го и пълният жребий на България по пътя към Евро 2024!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички