Бивш национал посочи реалната цел пред България преди идните два двубоя

Бившият национал Георги Пеев посочи каква е реалната пред националния ни отбор в предстоящите два двубоя срещу Чехия и Косово, а именно 4 точки. Той има 3 мача срещу Чехия, включително при катастрофалната загуба с 0:6, когато влиза като резерва в 72-ата минута. Така че той много добре знае какво е да гостуваш в Прага.

"Какъв българин съм, ако не вярвам в успеха на момчетата, дано да се получи. Шест точки са фантастика, а 4 точки са трудни, но реални. Много добре се получаваше при Хубчев, сигурен съм, че сега ще е същото и при Балъков. Двамата са пропити с немския манталитет, момчетата знаят какво се иска от тях и го изпълняват на терена", каза Пеев пред Диема спорт.

Къде да гледаме двубоя Чехия - България?

Тази вечер България ще изиграе важна евоквалификация. Националният ни отбор гостува на Чехия и ще търси първа победа в квалификациите за Евро 202...

"Свикнахме да ни е трудно. Не сме се класирали на голямо първенство вече много години, така че, ако не се класираме и сега, няма да изненадаме никого. Дано обаче следващата година да се радваме. Чест му прави на Балъков, че се изказа ласкаво за Хубчев, той създаде нещо добро и Балъков сега трябва само да надгражда. Двете точки, които имаме до този момент, са нито малко, нито много, може да са само две точки, но сме на второто място. Очаквах малко повече, но сега идват две изключително тежки срещи, не зная коя ще е по-тежка.", добави бившият халф на Локо Сф и Динамо Киев.

А какви са изискванията на Балъков за днешния двубой с Чехия - вижте в този материал.

Още по темата

Please select answer!