Как прие Балъков новината, че "лъвовете" ще работят с психоложки?


Как прие Балъков новината, че "лъвовете" ще работят с психоложки?

1923 0

Едно от нововъведенията в националния отбор се оказа назначаването на щат на две психоложки - Кети Вандова и Лилия Стефанова. Те ще се грижат за доброто психическо състояние на футболистите на Красимир Балъков, а самият селекционер прие радушно новината за това решение на ръководството на БФС.

"Нормално е той да подкрепя една такава инициатива, защото той е живял, работил в чужбина. Наясно е как работят елитните отбори и иска да приложи тези практики и тук, в националния отбор", заяви Вандова в интервю за "Нова телевизия", а Стефанова сподели, че ще се работи в тясно съдействие с треньорския щаб.

"Балъков е изключително интелигентен човек и ние работим заедно, обменяме информация, тъй като отборът е като един човешки организъм, всички имаме нужда един от друг. Няма как да работим изолирани и за щастие в негово лице видяхме абсолютната подкрепа за това", добави Стефанова.

Интересен факт е, че двете психоложки работят в Локомотив (Пловдив) и останаха малко в сянка на страхотния успех, постигнат от "смърфовете" в турнира за Купата на България. "Няма близо, няма далече. Няма високо, само Локо", рецитираха в един глас Лилия и Кети пред телевизията.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Левски


Цифрите и фактите, които казват, че Георги Тодоров трябва да води Левски за постоянно

Онзи ден колеги установиха, че Петър Хубчев е спечелил едва 51,5% от мачовете си начело на Левски. Затова за...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама