Красимир Балъков посочи какво иска от националите ни срещу Чехия

Националният селекционер Красимир Балъков сподели, че е почти готов с титулярния състав за дебютния си мач начело на "лъвовете". В петък вечер националният ни отбор гостува на Чехия в третия си мач от квалификациите за Евро 2020.

"Никога не съм правил и давал мнение индивидуално за футболистите. Всички са еднакво важни. Това дали ще започнат тримата не е моментът да казвам. Ще видите утре. Почти 99.9 % съм наясно със състава. Има още една тренировка да мине. Иначе нямам проблем със състава. Наясно съм. Когато дойде време, ще ви го кажа", заяви Бала на пресконференцията преди двубоя. 

Тежък удар за Чехия преди двубоя с България

Тежък удар понесе националния отбор на Чехия часове преди двубоя с българския национален отбор. Квалификацията за Евро 2020 е в петък от 21:45 ча...

"Мога да кажа, че всички са здрави, но все пак имаме два мача и трябва да внимаваме дори с леките проблеми при някои от играчите. Надявам се да мине всичко по план, по който сме работили близо седмица. Това е малко и много време. Нека мине мачът и тогава ще мога да ви кажа нещо повече".

"Тръпката е специфична и интересна за мен. Няма нещо по-различно. Вече 15 години съм треньор, нямам проблеми. Надявам се да няма напрежение в отбор, защото това е най-важно за мен в утрешния ден. Искам да покажем поне малко, понеже работихме здраво тази седмица – искам да имаме по-добро притежание на топката. Искам да играем футбол. Зависи много и от противникът, но мисля, че имаме играчи, които могат да го правят. Имам мои лични идеи на базата на противника и искам да ги реализирам", допълни селекционерът.

А какви са очакванията на селекционера на Чехия за двубоя - вижте в този материал.

Още по темата

Please select answer!