Спас Делев отсече: Трябва да коригираме грешките си навън


Спас Делев отсече: Трябва да коригираме грешките си навън
Снимка: Ludogorets.com

3943 0

Щурмовакът на Лудогорец Спас Делев изрази мнението си след драматичното класиране за групите на Лига Европа. Той обяви, че най-важното е, че разградчани отново ще играят в груповата фаза на турнира след тежкия мач-реванш срещу Жалгирис, завършил 3:3 след продължения.

Класирахме се, това е важното. Може би не очаквахме чак толкова труден мач, но е важен крайният резултат“, започна коментара си Делев.

Още в първите секунди ни вкараха и това ни събуди. Бързо върнахме гола. Треньорът ни каза, че трябва да се приспособим бързо и е радостно, че го направихме“, сподели нападателят.

Трябва да променим тези грешки далеч от дома, защото не е хубаво. У дома играем по един начин, докато навън не показваме нашата игра. Настилката не е много добра. Краката се набиват. Те са свикнали на това, но трябваше бързо да се приспособим“, продължи той.

Ще анализираме мача и треньорът ще каже къде са ни грешките. Можеше да съжаляваме за първия мач, защото изпуснахме доста. Това е футболът, понякога имаш късмет, както днес накрая имахме. Няма значение срещу кого играем. Важно е да показваме познатото лице на Лудогорец, за да израстваме. Трябва да работим върху нашата игра, за да може да сме по-добри във всеки мач“, изтъкна бързакът.

Доста ще е трудна адаптацията. Нужна е добро възстановяваме, а след това ще видим как ще играем срещу Черно море. Всеки мач е важен и трябва да се приспособим“, завърши Делев. 

А ето какво обяви Анте Шимунджа след тежкия мач в Литва.

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички