Шимунджа коментира дали се притеснява за съдийството в Литва


Шимунджа коментира дали се притеснява за съдийството в Литва
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

1458 0

Наставникът на Лудогорец Анте Шимунджа няма притеснения за съдийството в предстоящия реванш срещу Жалгирис в плейофите на Лига Европа.

"Орлите" пострадаха тежко при визитата си на Динамо Загреб в квалификациите на Шампионска лига, когато трима техни играчи бяха изгонени. Това обаче не тревожи Шимунджа за гостуването в Литва.

"Не се притеснявам за съдийството. Говорим прекалено много по тази тема, защото условията и за двата отбора са еднакви. Трябва да се адаптираме, днес на тренировка ще го направим. Трябва да направим най-доброто, което можем", заяви Шимунджа.

"Не знам как ще започнат Жалгирис, но ние ще сме готови за всички варианти как биха стартирали те. Дали ще пресират, или не, трябва да мислим как ние да бъдем сме опасни. Трябва да задържим концентрацията и мотивацията през целия мач. Това е най-важното нещо", добави още той.

Шимунджа отказа да коментира спекулациите за трансфер на бразилеца Нонато. "Не мисля, че е правилното време да говорим за трансфери сега", каза треньорът на Лудогорец.

Козмин Моци пък отсече, че Лудогорец не отива в Литва, за да играе продължения и дузпи (подробности четете в линка).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички