Героят Оливие Вердон си пожела: Искам да играя срещу Манчестър Юнайтед в ЛЕ


Героят Оливие Вердон си пожела: Искам да играя срещу Манчестър Юнайтед в ЛЕ
Снимка: Irmantas Gelūnas / BNS / LAP.bg

3447 0

Защитникът на Лудогорец  Оливие Вердон не скри задоволството си от класирането на „орлите“ в групите на Лига Европа. Именно той се превърна в герой за разградчани, след като реализира дузпа в 120-ата минута, която донесе равенството 3:3, оказало се достатъчно за родния хегемон.

Очаквахме труден мач днес. И в Разград не беше лесно. Знаехме, че и с теренът ще ни е сложно, но смятам, че заслужихме да продължим. Може би не успяхме да се адаптираме достатъчно бързо и ни вкараха", започна коментара си националът на Бенин

"Не знам при първия гол дали нямаше засада, но няма да се оправдаваме. Важното е, че се класирахме. Всичко може да се случи в мач, но трябва да останеш силен. Горд съм с всеки един днес. Днес сякаш имаше повече вода на игрището от вчера на тренировката. Това е част от футбола. За тях е по-лесно, защото винаги играят тук“, продължи бранителят.

Взех топката с увереност за дузпата. Трябва да имаш хладен разум в такъв момент. Опитаха да ме разфокусират, но аз не се разсеях. Искам да играя срещу Манчестър Юнайтед, това е голям клуб. Ще са трудни мачове, сигурно е. Днес страдахме заедно, но опитът е много полезен”, завърши Вердон.

А ето какво обяви треньорът Анте Шимунджа след инфарктното класиране в групите на Лига Европа.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички