Само в SportLive! Георги Дерменджиев отсече: Лудогорец няма да се затрудни срещу Черно море


Само в SportLive! Георги Дерменджиев отсече: Лудогорец няма да се затрудни срещу Черно море
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

11005 0

Бившият треньор на Лудогорец Георги Дерменджиев сподели очакванията си пред SportLive.bg за предстоящия мач на разградчани срещу Черно море, който ще предхожда първата среща с Аякс от плейофа за груповата фаза на Лига Европа. Срещата е в неделя, от 21:15 часа, на стадион „Тича“ във Варна.

Ето какво заяви Дерменджиев пред медията ни:

- Г-н Дерменджиев, на Лудогорец предстои нелеко гостуване на Черно море преди първия мач с Аякс. Ще бъде ли сравнително тежък мача за разградчани във Варна?

- Не мисля, че е толкова тежък мач. Добре е да има един подобен двубой, за да може играчите на Лудогорец да са в кондиция, а не срещу някой по-слаб отбор и да бъдат отпуснати. Казано по-правилно – да не бъдат на 100% мотивирани.

- Казахте, че двубоят в морската ни столица няма да е тежък за Лудогорец. Означава ли това, че разградчани вече набраха скорост и трудно ще бъдат спряни в срещите от първенството?

- Черно море наистина е добър отбор. Преди началото на този кръг заемаше първото място. Аз изобщо не ги подценявам като качества. Очаквам двата отбора да изнесат качествена продукция. Лично аз обаче не мисля, че Лудогорец ще се затрудни.

- Очаквате ли Лудогорец да започне да гази с лекота в Първа лига?

- Чак с лекота не може да се каже, защото всеки отбор е затегнал коланите и иска да извлече максималното от всеки един мач. Зависи как ще подхожда Лудогорец към конкретния двубой.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Само в SL! Ключов бивш треньор на „орлите“: Лудогорец е равнопоставен с Аякс, а в Лига на конференциите ще стигне доста напред

ВИЖТЕ ОЩЕ: Само в SL! Бивш треньор на „сините“: Левски не е тотален аутсайдер срещу Айнтрахт

АВТОР: ИЛИЯН РАДКОВ

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички