Само в SportLive! Димитър Димитров – Херо: Фенербахче нямаше нужната нагласа, но Лудогорец се представи прилично и е №1 в България


Само в SportLive! Димитър Димитров – Херо: Фенербахче нямаше нужната нагласа, но Лудогорец се представи прилично и е №1 в България
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

5521 0

Изтъкнатият български специалист – Димитър  Димитров – Херо, коментира пред SportLive.bg представянето на Лудогорец при гостуването на Фенербахче. Родният хегемон загуби с 1:3 от намиращия се в страхотна форма отбор на турския гранд в среща от третия кръг в Група „H“ на Лига на конференциите.

„Фенерите“ играха без доста от основните си футболисти, но това не им попречи да запишат 18-ти пореден успех във всички надпревари от началото на кампанията. Дебютиращият за трети път начело на Лудогорец Георги Дерменджиев трябваше да преглътне горчивия хап на поражението, въпреки че възпитаниците му се представиха на прилично ниво в ада на стадион „Шюкрю Сарачоглу“.

Димитров завоюва една титла и  като треньор на „орлите“ през сезон 2017/2018  по време на пребогатата си кариера. 64-годишният бургазлия е един от най-успешните родни треньори през последните  3 десетилетия.

ЛУДОГОРЕЦ Е С НАЙ-СЕРИОЗЕН ПОТЕНЦИАЛ В БЪЛГАРИЯ

Мисля, че през първото полувреме Лудогорец се представиха прилично на фона на останалите игри, които бяха досега. Фенербахче действително даде почивка на много основни футболисти. За тях нямаше такава нагласа каквато трябваше да има срещу другите отбори. Въпреки това за нивото на България Лудогорец  може би има най-сериозен потенциал по отношение на качеството“, започна коментара си Димитров пред SportLive.bg.

Няма как за един ден да има някаква промяна. Проведена е само една тренировка. На този етап няма как да говорим за сериозни промени в представянето на тима“, продължи той.

КАКВИ СА ШАНСОВЕТЕ ЗА ПРЕСКАЧАНЕ НА ГРУПАТА В ЛИГАТА НА КОНФЕРЕНЦИИТЕ

Димитров коментира и какви са шансовете на „орлите“ да продължат към елиминациите в турнира. Лудогорец е на третото място след преполовяването на рундовете в груповата фаза. Разградчани са с актив от 3 точки. На върха е Фенербахче с 9 пункна. Втората позиция се заема от Нордселанд, който нанесе най-срамната загуба на  родния хегемон в Европа, разбивайки го със 7:1. Датчаните са с 6 точки.

Разбира се, че Лудогорец има шансове да продължи към елиминациите. Тази загуба, която направи в Дания, малко ги поизпари. Но все още има теоретични шансове. Всичко зависи от тях. Задължително е да бият Нордселанд, а също така трябва да се вземат точки и от Фенербахче в Разград“, анализира Херо.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Само в SportLive.bg! Истината защо Димитър Димитров - Херо не пое Ботев Пловдив – причините са две, не е само сформирането на собствен екип

АВТОР: ИЛИЯН РАДКОВ

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички