Димитър Димитров-Херо официално потвърди SportLive за двете истински причини да не поеме Ботев Пловдив


Димитър Димитров-Херо официално потвърди SportLive за двете истински причини да не поеме Ботев Пловдив
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

5088 0

Димитър Димитров – Херо официално потвърди разкритието на SportLive.bg двете причини, заради които се размина с треньорския пост в Ботев Пловдив. Медията ни единствена написа пълната истина за обстоятелствата, които провалиха отиването му при „канарчетата“ като заместник на уволнения Станислав Генчев.

SportLive.bg информира, че Херо и ръководството на Ботев Пловдив не са финализирали успешно преговорите за назначението му за треньор на отбора поради две причини. Едната е свързана с невъзможността сам да сформира екипа, с който да работи, а втората е, че не е получил гаранции, че ще има последната дума по селекцията.

ОФИЦИАЛНОТО ПОТВЪРЖДЕНИE НА РАЗКРИТИЕТО НА SPORTLIVE.BG ОТ САМИЯ ХЕРО

Днес на практика самият Димитър Димитров – Херо потвърди медията ни в интервю пред колегите от „Дспорт“  и  „Дарик радио“.

Не се съгласих за поема Ботев, защото не мога да приема факта да не си редя състава. Трябва да приема хора, които не са били коректни в бившия си отбор. Тези двама души, които не исках, сега ги виждам в щаба на новия треньор.

Как да бъда в отбор, в който не мога да си определя състава? Ще работя в клуб, в който ще ми се даде възможност да работя. Като начинаещ в Нефтохимик, селекцията съм я правил на 90% аз, колкото и да се говори за характера на Порточанов. Никога не ми е казвал кой ще взема, кой няма да взема. Той научаваше в последния момент. Президентите много си мислят, че разбират от футбол“, заяви Херо в изказването си.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Само в SportLive.bg! Истината защо Димитър Димитров - Херо не пое Ботев Пловдив – причините са две, не е само сформирането на собствен екип

АВТОР: ИЛИЯН РАДКОВ

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички