Само в SportLive! Александър Станков отсече: Лудогорец е затворен комплекс!


Само в SportLive! Александър Станков отсече: Лудогорец е затворен комплекс!
Снимка: LAP.bg

3406 0

Лудогорец има нов треньор в лицето за завърналия се начело на отбора Георги Дерменджиев. Най-успешният наставник в историята на разградчани замени Ивайло Петев.

Още в първия мач след рокадата Лудогорец ще се изправи срещу Фенербахче, който е в серия от 17 поредни победи от началото на сезона, включително в Европа и местния шампионат.

Бившият треньор на ЦСКА, Черно море, Локомотив Пловдив и младежкия национален отбор на БългарияАлександър Станков говори пред SportLive.bg за треньорската рокада при родния хегемон и предстоящия сблъсък с турския гранд в груповата фаза на Лига на конференциите.

Ето какво обяви Станков пред медията ни:

- Г-н Станков, как ще коментирате треньорската рокада в Лудогорец и поредното завръщане на Георги Дерменджиев?

- При тях целите са високи и няма резултати. Аз никога не съм обичал треньорските смени. В крайна сметка обаче така преценяват.

Очакванията са били други. Нормално е да сменят треньора. Винаги той е първи на прицел.

- Ще се отрази ли положително тази промяна с оглед на изключително тежкия мач срещу Фенербахче в Истанбул, който предстои?

- Възможно е да се отрази положително, както и не чак толкова. Аз мисля, че Дерменджиев познава добре обстановката. Единственото, което може да направи за 2 дни, е да направи някои размествания в състава. Той сигурно е гледал всички мачове на отбора.

Вероятно ще подреди състава, както го вижда той. Също така може да вдигне настроението в отбора, за да влезе с добра настройка в мача. Друго нищо не може да направи.

- В последния си мач в Европа Лудогорец регистрира най-срамната си загуба, след като катастрофира с 1:7 при визитата на Нордселанд. Смятате, ли че може да се стигне до нещо подобно и в Турция?

- Не вярвам да се повтори чак същото от Дания. Фенербахче са хитът в момента. Аз обаче мисля, че в такива двубои Лудогорец се мобилизира достатъчно добре.

Дори бих казал защо разградчани да помислят и за нещо повече?

- Треньорските рокади в Разград като цяло са доста любопитни – преди време Дерменджиев беше помощник на Петев, след което го смени, а сега Дерменджиев се завръща на неговото място, а има и други случаи на завръщане на бивши треньори на отбора. Има ли някаква тенденция в Лудогорец според Вас?

- Явно там нещата са малко като в по-затворен комплекс и не обичат много външните тела. Те излизат много бързо от този затворен комплекс.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Само в SL! Кръвно свързан с ЦСКА каза какво куца при „червените“ и отсече: Дано да се лъжа!

ВИЖТЕ ОЩЕ: Само в SL! Бивш селекционер на младежите: Кръстаич е пълно недоразумение! Дано да не употребят Илиев

АВТОР: ИЛИЯН РАДКОВ

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички