Само в SportLive! Александър Станков отсече : ЦСКА не убеждава, че е доминиращ отбор


Само в SportLive! Александър Станков отсече : ЦСКА не убеждава, че е доминиращ отбор
Снимка: Ilian Telkedzhiev LAP.bg

3852 0

ЦСКА навлезе в добра серия и вече е само на 2 точки от лидера Локомотив Пловдив. „Червените“ са и с мач по-малко. В последната си среща армейците победиха с 2:1 Пирин Благоевград като гости, а сега предстои домакинство на отбора на Арда Кърджали, който предизвика уволнението на Ивайло Петев от Лудогорец.

Кръвно свързаният с ЦСКА Александър Станков се съгласи да даде интервю пред SportLive.bg относно представянето на възпитаниците на Нестор Ел Маестро. Опитният специалист предупреди „червените“ да не подценяват тима на Александър Тунчев.

Ето какво сподели Станков пред медията ни: 

- Г-н Станков, какво е мнението Ви за представянето на ЦСКА като цяло и при успеха с 2:1 над Пирин в Благоевград?

- Отборът натрупа победи, изключвайки равенството във Вечното дерби с Левски. Въпреки всичко не ме убеждават още. Има подобрения в играта, а и печелят точки, но все още в игрови план не могат да ме убедят, че са отбор, който доминира и побеждава с лекота противниците си.

Дори и в мача с Пирин Бл не бяха толкова убедителни. Визирам най-вече първото полувреме на двубоя в Благоевград.

- На дневен ред е мач срещу Арда, а отборът от Кърджали стана причина за треньорската рокада в Лудогорец. Какви са очакванията Ви за този сблъсък?

- Арда е много стойностен отбор с много стойност треньор. Аз много уважавам Александър Тунчев, бил ми е футболист и т.н. Предстои един много труден мач. Ако искат обаче да стават шампиони, трябва точно в такива срещи да покажат, че са готови за титлата.

Не би трябвало да има проблем, но определено отборът на Арда играе добър футбол. Няма да им е никак лесен мача, освен ако не го изиграят на ниво. По принцип всяко едно малко отпускане или подценяване, ще доведе до голям проблем.

- С оглед на класирането и представянето на отборите, има ли тим, който към момента да показва, че заслужава най-много да стане шампион?

- Не бих казал, че има такъв отбор, въпреки че това, което правят и Черно море, и Локомотив Пловдив в никакъв случай не е малко. При тях обаче трябва да има постоянство, за да могат да се борят за нещо по-голямо.

- Очаквате ли постепенно ЦСКА и Лудогорец да се измъкнат пред останалите отбори и отново да са основните конкуренти за титлата?

- Ще се радвам, ако се лъжа, но според мен нещата лека-полека ще започнат да се подреждат така както обикновено се случва.

- Намеквате това, което Ви попитах ли?

- Общо взето може да се каже така. Визирах Лудогорец, ЦСКА, Левски и т.н. Дано да се лъжа.Мисля, че нещата отиват натам.

- Усещате, че Лудогорец ли отново ще е на върха, въпреки че поне за момента разградчани са в криза?

- В никакъв случай не го изключвам това. 

ВИЖТЕ ОЩЕ: Само в SportLive! Сашо Станков: Моите деца в Локомотив Пловдив още не са показали пълния си потенциал

ОЧАКВАЙТЕ И ВТОРА ЧАСТ ОТ ИНТЕРВЮТО С АЛЕКСАНДЪР СТАНКОВ ПРЕД SPORTLIVE.BG

АВТОР: ИЛИЯН РАДКОВ

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички