Георги Караманджуков отговори на Гриша Ганчев: Безсилие!


Георги Караманджуков отговори на Гриша Ганчев: Безсилие!
Снимка: Cska.bg

6624 0

Спортният директор на Лудогорец  Георги Караманджуков изригна с интересен коментар относно единадесеторката, публикувана от финансовия благодетел на ЦСКА Гриша Ганчев в „Инстаграм“. Босът на „червените“ я постна почти веднага след като разградчани триумфираха за 12-ти пореден път като шампиони на България

Самият Караманджуков фигурираше в титулярния състав. Ганчев му даде №10 зад тарана Игор Тиаго.

ОТГОВОРЪТ НА КАРАМАНДЖУКОВ

Видях 11-сеторката на Гриша Ганчев. Това е безсилие. Отнасял съм се респект към всички клубове. 15 години сък бил директор на Родопа Смолян. Уважавали сме се всички противници. Когато в три мача, имат спечелени 1 точка… Миналата година ги победихме 5:0 и 4:0. Не знам какво трябва да направим, за да покажем, че Лудогорец в тези години е бил много, много над другите“, коментира Караманджуков пред колегите от „Dsport“.

Слушах интересни предавания във вашия ефир. Основната тема е българският футбол. Всички искаме да вдигнем нивото. Лудогорец е пречка за всичко, приемам го. За тези 11 години Лудогорец е изиграл 129 мача в Европа. Всички други наши участници за същия този период общо са изиграли 123 мача. Преди малко слушах Орманджиев. Всеки трябва да си погледне собствената градинка. Пожелавам на всички клубове да стигнат максимално далеч, да вдигнем националния коефициент, продължи той.

СРАВНЕНИЕ МЕЖДУ СЪРБИЯ И БЪЛГАРИЯ

„На 100 километра от София е Сърбия. Шампионът на Сърбия директно се класира за групите на Шампионска лига. Вторият играе квалификация на ШЛ. Третият играе плейоф на Лига Европа. Четвъртият и петият играят квалификации на Лига на конференциите. Няма да съм жив това да стане в България. Клубът официално казахме, че няма да слизаме на това ниво, несериозно е“, коза още шефът при разградчани.

А ето и какво точно публикува Гриша Ганчев, за да предизвика този отговор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички