Лудогорец готви трансферен рекорд за България


Лудогорец готви трансферен рекорд за България
Снимка: БГНЕС

5389 0

Спортният директор на Лудогорец - Георги Караманджуков, сподели мнението си след триумфа на "орлите" в турнира за Купата на България с 3:1 над ЦСКА 1948. 

Той бе категоричен, че е доволен от представянето на клуба, предвид 55-тия двубой през кампанията и призна, че може да се стигне до продажба на една от звездите.

Става въпрос за тарана Игор Тиаго, към който няколко гранда от Белгия проявявали интерес, а сумата, за която се говори - би предизвикала същински рекорд за нашите ширини. 

Мнението на боса

"Като се има предвид, че това е 55-и мач за сезона, мисля, че категорично надиграхме отбора на ЦСКА през първото полувреме. Поздравявам ги и тях, изключително спортсменски мач. Мисля, че заслужено спечелихме Купата.

Аз не съм чувал някой мач Лудогорец да не играе на 100%. Да, дадохме почивка на някои играчи, но имаме заместници. Имаме три финала сега. ЦСКА направиха един добър отбор, но от три мача спечелиха само една точка срещу нас. Ако не станем шампиони, ние ще сме виновни. Винаги треньорската смяна влияе положително.

Ритъмът сряда-събота е тежък. Да, има интерес за Игор Тиаго, но Лудогорец не продава на всяка цена. Ако се стигне до сделка, тя ще е рекордна за България. Дадохме шанс на Тиаго и той го грабна и направи изключително силни мачове. Няколко белгийски отбора са в надпреварват за него", призна Караманджуков.

Вижте каква промяна внесе триумфа на Лудогорец за Купата на България в Първа лига!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички