Култов Крушарски постави условие към Майкъла за „дълга“ си и отсече пред SportLive: Май го е хванала склерозата!


Култов Крушарски постави условие към Майкъла за „дълга“ си и отсече пред SportLive: Май го е хванала склерозата!
Снимка: Снимка: Lap.bg /Колаж:SportLive.bg

25455 0

Съсобственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски остана изненадан от твърдението на Георги Илиев – Майкъла, че е загубил бас от него. Според благодетеля на „черно-белите“ това не отговаря на истината.

Бившият защитник и изпълнителен директор на ЦСКА обяви пред SportLive.bg, че бизнесменът от Говедарци му дължи една вечеря след облог, свързан с мача ЦСКА – Локомотив Пловдив, спечелен с 1:0 от армейците на 27 май.

„Каква вечеря? Той каза, че ЦСКА ще победи с 3:0, а аз му отвърнах, че ще се случи, ама друг път…! Ако го е хванала склерозата Майкъла … мога да и го почерпя. Имахме бас и той каза, че ще бият 3:0, а аз обявих, че няма да познае. При нас беше Чавдар Цветков, а имаше и други хора“, разясни пред SportLive.bg Крушарски.

Шефът на Локо Пд обясни, че Майкъла е посочил 3:0 точен резултат и не му е казвал той да вземе хикса и победата за „черно-белите“ в облога.

„Няма такова нещо. Той обяви 3:0“, подчерта бизнесменът.

Аз все още съм по-млад от него и помня. Няма проблем ще го заведа Майкъла на публично място. Ще го почерпя, въпреки че не е познал. Само че аз познавам резултатите, а той не ги познава“, изтъкна и обеща Крушарски.

Няма проблем! Кажете на Майкъла, че ще го заведа на вечеря. Питайте го, ако е закъсал, ще го заведа. Поканата му важи за „Панорамата“ на Японския. Да си сложи и костюм, защото аз не нося. Иначе няма да го приема“, отсече Крушарски.

Той поясни, че в момента е в Женева. Бизнесменът се завръща в България в неделя.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Майкъла начерта пред SL как точно ЦСКА ще стане шампион и отсече: Не може това да се прави от играчите на Илич

АВТОР: ИЛИЯН РАДКОВ

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички