Гриша Ганчев "избухна" с колоритен колаж за Лудогорец: Замесени са Левски, Локо, куп съдии и шефове


Гриша Ганчев "избухна" с колоритен колаж за Лудогорец: Замесени са Левски, Локо, куп съдии и шефове
Снимка: Lap.bg

9810 0

ЦСКА победи категорично вечния съперник Левски в голямото дерби на българския футбол. "Армейците" надвиха "сините" с 2:0 на стадион "Васил Левски" в мач от последния кръг на Първа лига.

Възпитаниците на Саша Илич зарадваха "червена" България с успех, но не и с титлата, след като Лудогорец се наложи над Черно море с 1:0 като гост и грабна трофея с точка преднина.

За триумфа на разградчани спомогна значително и победата над Левски седмица по-рано. Мачът тогава предизвика сериозни дебати относно своята редовност и по-специално експерименталния състав, с който Елин Топузаков подходи в ключовата среща.

След последния съдийски сигнал за този сезон на "червени" и "сини", собственикът на ЦСКА - Гриша Ганчев, публикува в социалните мрежи колоритен колаж. 

На него бива изобразен примерен състав на Лудогорец. Любопитно е, че всъщност едва двама от футболистите - Кирил Десподов и Игор Тиаго, са включени в него. Стартовите 11 в схемата допълват рефери, директори и хора от БФС като Георги Кабаков, Георги Караманджуков, Красен Георгиев, Драгомир Драганов, Атанас Караиванов, Виктор Кашай, Юри Кучев, Валери Апостолов и Боби Михайлов.

Сред резервите пък се отличават имената на мажоритарния собственик на Левски - Наско Сираков, този на Локомотив Пловдив - Христо Крушарски, Емил Костадинов, Йордан Лечков, Бойко Борисов, Волен Чинков, Георги Гинчев, братя Тошеви и т.н. Във въпросния списък място намират и дублиращите отбори на разградчани - Левски и Локомотив Пловдив.

Ганчев придружи любопитния колаж и с текст, гласящ: "Футболът е игра за джентълмени и заради това искам да поздравя актуалния шампион на България".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички