Емил Велев посочи пред SportLive кой ще смени Милошевич в Левски при провал и изригна: И Илич се учи на гърба на ЦСКА!


Емил Велев посочи пред SportLive кой ще смени Милошевич в Левски при провал и изригна: И Илич се учи на гърба на ЦСКА!
Снимка: Lap.bg

12253 0

Емил Велев – Кокала коментира пред SportLive.bg евентуалното назначение на Саво Милошевич за треньор на Левски. Легендарният сръбски нападател е спряган за почти сигурен нов наставник на „сините“ след края на сезона.

Твърди се, че той е постигнал договорка с ръководството на столичния гранд. Официално потвърждение на тази информация обаче засега липсва.

При всички положения Топузаков ще остане в школата. Ако има проблеми с новия треньор, което смятам, че ще случи и ще бъде сменен. Просто ще върнат Топузаков начело на отбора. Няма значение кой ще е новият треньор“, отсече пред медията ни Велев.

Той не спря дотук и на практика жегна всички сръбски треньори, които работят у нас, включително и наставника на ЦСКА Саша Илич, който дори има сериозни шансове да направи „червените“ шампиони в дебютния си сезон начело на отбора при добро стечение на обстоятелствата.

Всичко, което завършва на „-ич“ се проваля тук. Виждате и в ЦСКА е същият случай. Дойде един Илич да се учи на гърба на ЦСКА. Наистина ЦСКА има доста добри футболисти, но треньора не успява за момента да ги обедини и да играят добър и атакуващ футбол“, категоричен е Кокала.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Само в SL: Кокала каза излезе ли Левски със „свалени гащи“ в Разград и отсече: ЦСКА шампион? Дори не могат да застрашат вратата ни

АВТОР: ИЛИЯН РАДКОВ

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички