Черно море - Лудогорец по ТВ: Къде да гледаме решителния мач за титлата в Първа лига?


Черно море - Лудогорец по ТВ: Къде да гледаме решителния мач за титлата в Първа лига?
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

2527 0

11-кратният шампион на България Лудогорец се бори да спечели поредна шампионска титла за витрината си. Кръг преди края "орлите" са лидерската позицията, но само на точка пред ЦСКА. Разградчани гостуват на Черно море във Варна от 18:45 часа и ще търсят задължителна победа.

И точка също може да се окаже достатъчно за разградчани, но ще трябва да се надяват ЦСКА да не победи Левски в другия решаващ мач за титлата. Срещата Черно море - Лудогорец ще може да следите НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Пети мач за сезона между двата отбора

Това ще е пети мач между двата отбора за сезона. Досега се изправиха два пъти в полуфиналите за Купата на България и два пъти в редовната фаза на шампионата. В първенството и два пъти Лудогорец победи с 3:2, а за Купата си размениха по една победа като гост с 2:1. След изпълнение на дузпи, където разградчани бяха по-точни се класираха на финала срещу ЦСКА 1948, който в последствие спечелиха.

За днешния мач Лудогорец ще е без голмайстора си Игор Тиаго. В срещата с Левски изкара деветия си картон за сезона и е наказан. В състава обаче се завръща Бърнард Текпетей, който бе наказан. Трайно контузени са Рик Джонатан, Диниш Алмейда, Антон Недялков и Дени Групер.

Наставникът на "моряците" Илиан Илиев даде почивка на някои играчи в последния кръг, за да бъде отборът му на 100 процента срещу "орлите". В състава на Черно море се завръщат Александър Василев, Алекс Фернандес, Иван Дюлгеров, Влатко Дробаров и Васил Панайотов. Както и по-рано Sportlive.bg писа - под въпрос е капитанът Даниел Димов. Срещата може да наблюдавате пряко по Диема Спорт 2.

Вижте още:

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички