Първо в SportLive: Капитанът на Черно море притесни лагера на „моряците“ преди сблъсъка с Лудогорец


Първо в SportLive: Капитанът на Черно море притесни лагера на „моряците“ преди сблъсъка с Лудогорец
Снимка: Ivaylo Borisov / LAP.bg

6744 0

Неприятна новина от лагера на Черно море дойде по-малко от 48 часа преди сблъсъка с Лудогорец от последния кръг на Първа лига. Варненци приемат в морската ни столица разградчани, които преследват 12-ата си поредна шампионска титла.

Двубоят на стадион „Тича“ е в сряда от 18:45 часа. Участието на капитана на „моряците“ Даниел Димов в него обаче е под голяма въпросителна. 34-годишният футболист е с проблем в аддуктора, научи SportLive.bg.

Поне към настоящия момент изглежда по-вероятно той да не успее да излезе на терена срещу „орлите“. Димов отпада от сметките заради същата травма и за мача с Локомотив Пловдив, загубен с 1:2 на „Лаута“ на 2 юни.

Даниел Димов има проблеми с аддуктора. Поради тази причина пропусна и предишния мач. Проблемът му се обостри малко повече на последната тренировка. Той ни е главният проблем. Нямаме други преди двубоя с Лудогорец“, обясни пред SportLive.bg треньорът Илиан Илиев.

Останалите играчи на Черно море са в пълна бойна готовност. Те ще опитат да спрат негативната серия срещу разградчани и да зарадват феновете си с успех в края на сезона, който ще им отреди и петото място в крайното класиране на шампионата.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Илиев: Ще стане интересен мач с Лудогорец, ако има залог за титлата

АВТОР: ИЛИЯН РАДКОВ

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички