Ултрасите на Черно море се надигнаха: Трябва с всички сили да подкрепим момчетата


Ултрасите на Черно море се надигнаха: Трябва с всички сили да подкрепим момчетата
Снимка: Martin Krustev / LAP.bg

2926 0

Националният фен клуб "Черно море Варна" сподели позиция преди последния двубой на "моряците" за сезона, който се явява домакинство на Лудогорец.

Именно в срещата на "Тича" до голяма степен ще бъде предрешен крайния изход от драматичното първенство, на което запалянковците станаха свидетели през последните месеци.

Феновете са категорични, че с всички сили трябва да подкрепят любимците си срещи "орлите", които вече победиха през изминалите седмици.

Позицията на феновете

"Моряци, намираме се в края на един успешен сезон, както във футболно, така и във фенско отношение. Отборът ни, изграден от значителен брой юноши на клуба, записа победа в най-важния за всички нас мач, бе и на крачка от класиране на финал за Купата на България. Зелено-бялата публика пък отново показа по категоричен начин превъзходството си в дербито на Варна. Остава само един мач, в който трябва с всички сили да подкрепим момчетата, които ни донесоха толкова положителни емоции, както и да завършим по добър начин силния сезон по трибуните!

ЗА ЧЕСТТА НА ВАРНА!

Нищо друго няма значение!", написаха от Националния фен клуб "Черно море Варна" в социалните мрежи.

Ето каква е и позицията на ръководството на Черно море!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички