Новият в Лудогорец: Интер не ме притеснява, играл съм срещу Байерн


Новият в Лудогорец: Интер не ме притеснява, играл съм срещу Байерн
Снимка: Оф. сайт на Лудогорец

5825 0

Новото попълнение на Лудогорец Каули Оливейра Соуса разкри защо е приел офертата на българския клуб. Бразилецът с немски паспорт обяви, че не се притеснява от предстоящия мач с Интер в Лига Европа. Соуса получи днес фланелка с номер 95 от директора в Лудогорец Георги Караманджуков.

"Дойдох в отбор-победител. Лудогорец е голям клуб. Името на тима е познато не само в България, но и в Европа заради участието си в Шампионска лига и Лига Европа. Надявам се да помогна на Лудогорец да постигне целите си. Трансферът ми в този клуб е крачка напред. Мачовете в Европа са сбъдната мечта", коментира бразилецът при представянето си на лагера на тима в Белек.

"За мен ще бъде чест да игра срещу отбор като Интер. Този тим не ме притеснява толкова. В Бундеслигата съм играл срещу клубове от същото ниво като Байерн Мюнхен и Борусия Дортмунд. Наясно съм какво ни очаква. Смятам, че Лудогорец има шанс да се представи много добре срещу италианците", увери халфът.

Каули призна още, че е нетърпелив да се запознае с новите си съотборници и треньори и се надява да изгради стабилна връзка "като приятели" с феновете на шампионите. А колко пари е излязъл играчът на Лудогорец вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички