Турски гигант пожела звездата на Лудогорец


Турски гигант пожела звездата на Лудогорец
Снимка: Оф. сайт на Лудогорец

3124 0

Голмайсторът на Лудогорец Клаудиу Кешеру е желан от турския гранд Бешикташ. Новината идва от изданието ziare.com, според което намиращият се на 5-то място в Турската Суперлига тим иска нападателя на шампионите.

Според медията Клаудиу Кешеру няма да излезе скъпо на Бешикташ, тъй като нападателят е на 33 години. В последните дни у нас излезе информацията, че румънският национал не е сигурен в оставането си в Лудогорец, като именно истанбулският гранд може да се окаже следващия клуб на чужденецът с най-много голове в историята на българския елит. Отборът на Бешикташ има сериозни проблеми от началото на шампионата в Турция. Тимът бе в средата на класирането до средата на октомври, но се стабилизира в края на годината. Именно в атака „черните орли“ изпитват сериозни затруднения, като голмайсторът Бюрак Йълмаз има едва 5 гола в 17 мача за първенство, следван от Юмут Наир с 4 попадения.

И през този сезон Клаудиу Кешеру е водещият реализатор на Лудогорец, като има 9 гола в 13 мача в Първа лига и още 6 гола в 12 мача във европейските клубни турнири. А ето кой турски тим пожела Рафаел Форстър.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички