Потвърдена раздяла с Лудогорец: Яцек Горалски се разбра с новия си клуб


Потвърдена раздяла с Лудогорец: Яцек Горалски се разбра с новия си клуб
Снимка: Оф. сайт на Лудогорец

4735 0

Лудогорец ще загуби важен играч през зимния трансферен прозорец. Клубът ще се раздели с халфа Яцек Горалски, макар и с нежелание. Това обяви полски журналист, според който националът на "Дружина Полска" вече се е договорил с новия си клуб и ще продължи кариерата си в Казахстан.

Кандидатът, който е спечелил наддаването за Горалски, е Кайрат (Алмати). С него полякът ще подпише за 2,5 години. Той ще завърши всички формалности по договора си през уикенда в Турция, защото там Кайрат ще бъде на лагер в Анталия. Според журналиста на Przegląd Sportowy Пьотр Волошик, казахстанците са убедили звездата на Лудогорец да подпише с тях с огромна заплата.

Полският халф дойде в Лудогорец през лятото на 2017 година от Ягелония. В Полша определят "приключението му с Лудогорец" като "доста успешно". Според Волошик, в Разград са държали много да задържат играча в отбора си и да удължат договора му, но не са могли да му предложат същите условия като Кайрат. А на кой от играчите си разградчани блокираха трансфера в Турция вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички