Лудогорец предлага работа в клуба на една от звездите си


Лудогорец предлага работа в клуба на една от звездите си
Снимка: БГНЕС

1095 0

Лудогорец обмисля да задържи Марселиньо в тима не само до края на кариерата му, но и след това. Бразилецът е обвързан с шампионите до лятото на 2018 година. Той подписа новото споразумение в началото на 2015-а. Тогава атакуващият халф ще е на 34 години. Плановете на разградчани са Марселиньо да е в тима за още 2 сезона (б.а. - до 2020 година) и после да остане на работа в клуба.

Марсело Насименто да Коща дойде в Лудогорец от първия сезон в елита през 2011/12 и веднага се превърна в една от емблемите на отбора. Ръководството на орлите обмисля за в бъдеще да го използва за връзка с Южна Америка, откъдето клубът да привлича млади таланти за школата си. Една от основните идеи на шефовете на разградчани за разширението на базата е да превърне академията си в световна и в нея да идват не само български момчета, пише "Тема спорт".

Сайтът на УЕФА пък публикува материал за Йордан Минев преди утрешния мач с Базел. Именно след негово попадение срещу швейцарците през есента на 2014 година разградчани записаха първата си победа в групите на ШЛ. "Треньорът ни е същият -Георги Дерменджиев. Той продължава да вярва силно в нас. Положителен човек, който смята, че можем да победим всеки съперник. Убедени сме, че имаме сили да надделеем над Базел и сега", споделя бившият национал пред uefa.com.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички