Пет промени прави Дерменджиев за двубоя с Базел


Пет промени прави Дерменджиев за двубоя с Базел

1977 0

Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев е останал разочарован от изявите на някои от играчите при победата над Берое с 1:0 в събота вечер. Заради това специалистът ще направи пет промени по състава за решителния мач с Базел от групите на Шампионска лига в сряда, пише "Тема Спорт".

Двубоят на стадион "Васил Левски" е в сряда от 21:45 часа.

Започналият като десен бек срещу Берое Сисиньо се е представил доста под очакванията на Дерменджиев и ще седне на пейката. Неговото място ще заеме Йордан Минев, а на левия бек ще се завърне Натанаел, който бе получил почивка.

Минев пък бе пропуснал предишните две срещи с Берое в Стара Загора и с ЦСКА.

В центъра на защитата Моци ще заеме мястото си до Паломино, след като с Берое в Разград игра Пластун.

В средата на терена също имаше размествания - партньор на Анисе бе Лукас Саша, а Светослав Дяков бе извън групата. Сега обаче за решителния двубой капитанът отново ще изведе тима, а бразилецът ще се върне на пейката.

В атака е възможна само една рокада и тя е свързана с лявото крило. Там срещу "заралии" започна Мисиджан вместо Вандерсон. Георги Дерменджиев обаче все още не е сигурен дали да се довери на бразилеца, или да остави холандеца сред 11-те. Това би била и петата рокада.

Иначе на върха на нападението ще е Кешеру, а по десния фланг - Кафу. Зад румънеца ще атакува Марселиньо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички