Ас на Лудогорец: Да свирят всички дузпи на тези от Литекс Етрополе


Ас на Лудогорец: Да свирят всички дузпи на тези от Литекс Етрополе
Снимка: БГНЕС

1880 0

Един от капитаните на Лудогорец - Козмин Моци, категорично заяви, че предпочита неговият отбор да не получи нито една дузпа до края на сезона, а всички да бъдат отсъждани в поза на "Литекс, Етрополе", визирайки ясно ЦСКА на Гриша Ганчев. Повод за думите на румънския национал е неотсъдената дузпа срещу Клаудио Кешеру, която можеше да донесе поне точка на шампионите при сензационната загуба от Верея.

"Доста ни липсваше в играта, но днес липсваше и късмет. Имаше и дузпа, но няма какво да говоря повече," каза Моци след срещата и продължи активно.

"До края на сезона не искаме да ни се дава нито една дузпа. Или когато има дузпа срещу нас, да почваме от вратар. Няма значение. Не разбирам, как срещу Витоша същия съдия, който не дава дузпа срещу Витоша, е зад вратата днес. Не искаме нито една дузпа, всички дузпи да ги дават на този отбор, не знам кой е, Литекс, Етрополе, да дават за тях дузпите.

Според мен имаше дузпа срещу Кешеру. Има кой да решава. Но за мен е дузпа, както бе и срещу Витоша. Кешеру каза, че е питал и съдията, който е бил същия като срещу Витоша. И съдията нищо не казва. Вярно е, че няма какво да казваш в такава ситуация", допълни той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички