Верея изненада Лудогорец и нанесе втора загуба на шампиона


Верея изненада Лудогорец и нанесе втора загуба на шампиона
Снимка: БГНЕС

3847 0

Лудогорец допусна изненадваща загуба от отбора на Верея с 2:1 в Стара Загора в среща от междинния 18-ия кръг на Първа лига. Попаденията за домакините отбелязаха Иса и Керкар, а за "орлите" Моци. Отборът на Димитър Димитров остава лидер в класирането, но при победа по-късно днес срещу Септември, ЦСКА ще се доближи само на точка от първата позиция. 

Още в 3' гостите можеха да открият резултата, като Кешеру стреля отблизо, но нацели напречната греда. В 13' Верея изненада българския шампион, откривайки резултата, Илиев пусна топката към Иса в наказателното поле и той засече топката за 1:0. 

Още в следващата атака разградчани можеха да изравнят, но Кешеру отново нацели гредата. В 25' все пак Моци изравни с хубав удар от воле. 

И второто полувреме продължи с положения пред двете врати, като разградчани можеха да поведат чрез Кешеру в 63', но ударът му мина над вратата. Малко преди това, в 58' отново същият играч претендираше за нарушение срещу него в накзателното поле и искането му за дузпа бяха по-скоро основателни. В 74' пък Домовчийски изпусна от чиста позиция. Само 9 минути обаче отборът на Илиан Илиев напълно шокира Лудогорец, Бен Джемия стреля, стражът на Лудогорец изби, но право в краката на Керкар, който бе безгрешен. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички