Херо: Виждам отношението и тенденцията на съдиите срещу Лудогорец


Херо: Виждам отношението и тенденцията на съдиите срещу Лудогорец
Снимка: БГНЕС

1661 0

Наставникът на Лудогорец Димитър Димитров логично бе ядосан след изгубените точки срещу Верея. Старозагорци шокира шампиона и победиха с 2:1, намалявайки разликата на върха в класирането. 

"Имахме изключително много положения и необяснимо как направихме толкова много пропуски. Във фаза защита подценявахме ситуациите, когато не вкараш, в един момент губиш мача.Големите отбори трябва от две положения да вкарат едно, а ние претендираме да сме голям отбор. Просто меко казано за мен тези пропуски са несериозни. Спрях да ги броя днес", заяви Херо след срещата.

Той не пропусна да коментира и съдийството, като сподели, че е видял тенденция срещу неговия отбор. "За Кешеру и дузпата не искам да коментирам. Виждам отношението и тенденцията на съдиите. И дузпи не се дават за нас, защото казаха, че на Лудогорец се е помагало през годините. Сега по същия начин, като в мача срещу Витоша видяхте, имаше дузпа, а не се даде. Обидно ми е да коментирам съдиите".

На запитване дали има подкрепата на играчите, той отговори, че те са тези, които трябва да дадат отговор. Също така допълни, че при този сгъстен цикъл е нормално отборът да има слаби моменти като днешния.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички