Локомотив Пловдив си хареса заместник на най-желания си футболист


Локомотив Пловдив си хареса заместник на най-желания си футболист
Снимка: Lap.bg

1367 0

Локомотив Пловдив издирва нов вратар за зимната си селекция. Причината е огромният интерес към настоящия №1 под рамката на „черно-белите“ – Динко Хоркаш.

Според колегите от „BgDerby.com“ от „Лаута“ са си заплюли стража на Етър Велико Търново Мартин Величков. Любопитното е, че 24-годишният страж беше желан от „смърфовете“ още през февруари, но тогава трансферът на Хоркаш в чужбина се провали и той премина в Спортист Своге.

В момента хърватският титуляр на Локо отново е апетитна хапка за куп клубове. Сред тях са Динамо Загреб, Оксер и Лудогорец.

Иначе, Величков  е роден на 19 септември 1999 г. Висок е 193 см и е юноша на „Славия“, после пази за „Струмска слава“, а от 2018 г. заминава за Германия, където е във „Фортуна“ (Кьолн) и „Рот-Вайс“ (Ален). В немските дивизии има 48 мача. От началото на сезона в Мартин Величков пази на добро ниво за великотърновци  и е възможно зимата да се озове на „Лаута".

ВИЖТЕ ОЩЕ: Само в SportLive! Неделчо Матушев: Локо Пд може да детронира Лудогорец! Невижданите треньорски рокади са огледален образ на първенството ни

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички