Александър Томаш не се оправда, но посочи две неща, които са повлияли на резултата в Пловдив


Александър Томаш не се оправда, но посочи две неща, които са повлияли на резултата в Пловдив
Снимка: Lap.bg

2366 0

Старши треньорът на Локомотив Пловдив - Александър Томаш, сподели мнението си след нулевото равенство в дербито срещу Ботев Пловдив от 16-ия кръг на родната Първа лига. Специалистът изтъкна, че няма да се оправдава с нищо, но в същото време посочи няколко фактора, които са попречили на неговите възпитаници за постигането на резултат.

Какво заяви Томаш след дербито?

"Може би трябва да сме доволни, че взехме точка. Това е дерби, няма нищо общо с другите мачове. Виждам у феновете и футболистие какво е настроението. Днес съоръжението и публика ни повлия. Играхме с ляв защинтик, който бе десен външен. Има много неща, с които да се оправдавме, но поне не загубихме мача. Направихме го с мъжество и може би по грозен начин, но не загубихме. Не може в първата ситуация жълт картон за нашия защитник, същото бе и във Варна и срещу ЦСКА 1948. Съжалявам, че не успяхме да победим", сподели Томаш.

"Губихме много единоборства, всеки втори пас ни беше грешен. Вижте, ние изградихме за кратко време начин на игра, с който всеки се съобразява. Като започнем с ЦСКА, даже и Берое се опитваше да агресира. Аз пак пакзвам не мога да съм недоволен. Единственото, от което съм недоволен е от ротациите. Не искам да се оправдавам. Защитихме "черно-бялата" общност".

"Всички отбори, срещу които играхме те си вадят двамата външни и пускат нови, вадят нападател и вкарват нов. Не може само едни и същи футболисти - няма как. Имаме 4 смени, които можем да направим. Не загубихме мача, да, не наложихме стила и начин на игра, но за това си има определен фактор".

"Доста е трудно, не е само моя заслугата - на целия щаб, директорите и психоложката ни. Неминуемо когато ти звънят агенти това повлиява. Казвам им, че на зеления терен всеки гледа играта и нищо друго", добави още специалистът.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Коментарът на Душан Керкез след дербито на Пловдив.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички