Динко Хоркаш: Поддадохме се на атмосферата, важна е точката


Динко Хоркаш: Поддадохме се на атмосферата, важна е точката
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1123 0

Стражът на Локомотив Пловдив - Динко Хоркаш, бе определен за "Играч на мача" в пловдивското дерби срещу Ботев. Вратарят на "черно-белите" сподели, че се надява отборът в най-скоро време да се върне към печеленето на мачове.

"Това е дербито - на техния стадион, без нашите фенове. Разбира се, че е трудно. В някои ситуации нямахме достатъчно спокойствие. Поддадохме се на атмосферата. Важно е, че взехме една точка.

Шест мача нямаме победа, но в съблекалнята сме като едно семейство. Излизаме всеки мач да го спечелим. Ако не можем да бием, е важно да не загубим. Предстои ни мач срещу Локо (София), в който ще дадем всичко възможно да вземем трите точки. Делим първото място с ЦСКА и Черно море, но трябва да се върнем към това, което правихме на старта на сезона.

Има много добри вратари в България. Не искам да говоря за себе си, има други хора, които трябва да го правят. Аз съм концентриран върху играта си в Локомотив (Пловдив) и предстоящия мач с Локо (София)", каза Динко Хоркаш пред медиите.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Какво сподели Александър Томаш след ремито в дербито за Пловдив.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички