Христо Крушарски пред SportLive: Утре ще разберете всичко около Локомотив Пловдив


Христо Крушарски пред SportLive: Утре ще разберете всичко около Локомотив Пловдив
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2432 0

В Локомотив Пловдив ситуацията изглежда като затишие пред буря, като надеждите са, че тя ще се размине. Градусът на напрежението в клуба се покачи, след като изпълнителният директор Павел Колев направи скандални разкрития след загубата с 0:3 от Левски на стадион „Георги Аспарухов“, загатвайки, че ще напусне „Лаута“.

Той отправи сериозни критики към ръководството на „черно-белите“, като обяви любопитни подробности и за финансовата ситуация в Локо Пловдив. Спорният директор Илко Пиргов също намекна, че може да си тръгне от клуба, ако несигурността не отмине.

На този етап от „Лаута“ липсва каквато и да е официална информация, след като единият от съсобствениците на клуба Адам Сотков обяви, че очаква Павел Колев да депозира оставката си на 4 декември, т.е вчера. Другият съсобственик Христо Крушарски пък обяви, че няма да приеме молба за напускане на Колев.

КРУШАРСКИ Е В ЧУЖБИНА, КАЗВА КАКВО СЕ СЛУЧВА, СЛЕД КАТО СЕ ВЪРНЕ

„В момента съм в чужбина и не Ви чувам много добре. Ангажиран съм с важни задачи. Утре вечерта се прибирам и тогава ще разберете всичко около Локомотив Пловдив“, заяви лаконично пред SportLive.bg единият от съсобствениците Христо Крушарски на въпрос какво се случва в клуба и около бъдещето на изпълнителния директор Павел Колев.

Бизнесменът момента е в австрийската столица Виена.

Утре предстои изключително важен мач за възпитаниците на треньора Александър Томаш. Локомотив Пловдив гостува на Лудогорец в среща от 1/8-финалите в турнира за Купата на България. Двубоят на стадион „Хювефарма Арена“ в Разград е с начален час 17:30 часа.

Междувременно фенове на Локомотив Пловдив призоваха двамата собственици на клуба да напуснат незабавно.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Само в SportLive! Христо Крушарски: Ще стана президент на БФС, само да не ме прибере дядо Господ по-рано

АВТОР: ИЛИЯН РАДКОВ

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички