"Не е от ревливите, нещо е станало" - Христо Крушарски се намеси по темата 'Павел Колев', няма да приеме оставката му


"Не е от ревливите, нещо е станало" - Христо Крушарски се намеси по темата 'Павел Колев', няма да приеме оставката му
Снимка: Aleksandar Karamfilov / LAP.bg

5671 0

Съсобственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски даде интервю пред "Мач Телеграф", в което бе категоричен, че няма да приеме евентуалната оставка на изпълнителния директор на клуба - Павел Колев:

*Припомняме, че, след загубата от Левски, Колев направи някои скандални разкрития за обстановката при "смърфовете".

"Не се бъркам в сметките, защото не ги гледам и не ги пипам. Аз моите ангажименти ги изпълнявам. Ще чуя Павел Колев, за да сподели какво е положението. Най-добре да седнем тримата с него и Адам Сотков и да говорим. Чрез медиите да си оправяме положението няма да стане. Не е правилно. Не бива да си решаваме въпросите и да си отправяме покани през медиите. Не бива да си вадим кирливите ризи, защото не е готино", обясни Крушарски пред изданието и допълни:

"Павел има нещо предвид явно, за да излезе и да го каже. Той не е от ревливите. Такова впечатление ми е направил от времето, в което го познавам. Работи добре. За мен нещо е станало".

"Пише се, че аз се боря за власт. Боже мой, Боже мой… Аз власт имам колкото си искам и не се боря за такава. Ще разуча нещата. Ако моят партньор има желание да се срещнем и да си поговорим, ще го направим! Нямам нищо против! Това дали ще взема изцяло акциите на Локо Пловдив си е разговор на четири очи между нас. Когато се случи, ще го разберете. Аз нито се боря за властта, нито за акциите. Аз се боря Локо Пловдив да бъде номер 1", отсече бизнесменът и продължи:

"Ще се чуя с Колев. За мен той трябва да си върши работата. Трябва да седнем и да се разберем, а не да шумим много. Не знам да има забавени плащания. От моя страна всичко е изчистено. Каквото съм поел като ангажимент съм го преизчистил дори. Направил съм няколко стъпки напред и чакам да се видим и да поговорим. Трябва спокойствие, тишина и топла храна. Клубът го е имало и ще го има! Ще се решат нещата на масата, а не чрез медиите".

"Ако Павел Колев си подаде оставката, тя няма да бъде приета. Няма да я приема! За мен той трябва да си върши работата, както го е правил до този момент", каза Крушарски и посъветва: "Да си гледат нещата с Илко Пиргов и да си правят селекции".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Миньор Перник нарече Павел Колев "заблуден" и отрече за заеми от Локомотив Пловдив!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички