Само в SportLive! Култов Крушарски: Роналдо и Меси заедно нищо няма да направят като шефове на БФС, ако не са управлявали 5 криви коча у заградено


Само в SportLive! Култов Крушарски: Роналдо и Меси заедно нищо няма да направят като шефове на БФС, ако не са управлявали 5 криви коча у заградено
Снимка: Снимки: Getty Images/ Колаж: SportLive.bg

3071 0

Съсобственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски коментира пред SportLive.bg нашумелите теми в българския футбол през последните дни. Бизнесменът изрази мнението си за протестите срещу ръководството на БФС, съпътстващи евроквалификацията между националния отбор на България и Унгария, завършила 2:2 пред празните трибуни на стадион „Васил Левски“.

Той намекна, че дори и настоящият президент на футболната ни централа Борислав Михайлов да подаде оставка, промяната в управлението на родния футбол няма да стане с магическа пръчка. Крушарски подчерта, че за целта ще е необходимо евентуалният нов шеф на БФС  да е човек със солиден управленски опит.

МНЕНИЕТО НА КРУШАРСКИ

„Който си няма работа, протестира, а който работи, си работи. Който иска да протестира, да си протестира. Тук не мога да взема отношение. Какво като протестира, какво ще  променим с това в управлението?“, започна Крушарски коментара си пред SportLive.bg в своя типичен стил.

„Ще дойде другият „Боби Михайлов“. Трябва да разберете едно. Стига вече сте правили… Няма ли човек управленски опит, ако ще да дойдат и Роналдо, и Меси заедно, не са ли управлявали 5 криви коча у заградено, нищо няма да направят“, отговори той на въпрос ще потръгнат ли в правилната посока нещата в българския футбол, ако се махне Борислав Михайлов.

„Кой ще направи стратегията им? Градев ли? Жейнов! Само е взимал пари от футбола. Бербатов – само е взимал пари от футбола. Кажи кой?“, продължи той.

Ако не е мениджър, ако не е човек, който е управлявал хора… Трябва да е такъв, който най-малкото да може да направи един план за работа“, категоричен е Крушарски.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ексклузивно в SL! Именит роден треньор с разказ от епицентъра на протестите: Това е прецедент! Изчезна и сламката за „удавника“ БФС 

ОЧАКВАЙТЕ И ВТОРА ЧАСТ ОТ ИНТЕРВЮТО С ХРИСТО КРУШАРСКИ ПРЕД SPORTLIVE.BG

АВТОР: ИЛИЯН РАДКОВ

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички