Само в SportLive! Христо Крушарски: Ще стана президент на БФС, само да не ме прибере дядо Господ по-рано


Само в SportLive! Христо Крушарски: Ще стана президент на БФС, само да не ме прибере дядо Господ по-рано
Снимка: Lap.bg

13635 0

Съсобственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски обяви пред SportLive.bg, че този път наистина ще се кандидатира за президент на БФС. Той е категоричен, че ще го стори, независимо точно кога ще се проведе Конгрес за избор на нов шеф на родния футбол.

Според него настоящият президент на БФС вече е взел своето решение дали ще подаде своята оставка.

„Ще стана президент на БФС, само да не ме прибере дядо Господ по-рано“

Този път ще се кандидатирам сериозно. Почвам подготовката на програма, която ще излезе до около малко повече от месец. Гарантирам, че за една година българският футбол ще има промяна. Първо, на националния отбор ще му се радват, а не да го псуват“, обяви Крушарски пред SportLive.bg.

Ще стана президент на БФС. Защо да не стана? Само да не ме прибере дядо Господ по-рано. Аз съм човек на години, не съм на 25 години. Предстои да навърша 67. Не е малка възраст. Ще се кандидатирам този път и ще направя така че да оставя следа, както съм оставил в Локомотив Пловдив“, посочи амбициите си той.

Това, което го постигнахме през 1994 година, видяхте за какво иде реч. Отново трябва да направим и това, защото не трябва да забравяме хората, които са постигнали нещо наистина значимо. Да ги уважаваме, да ги почитаме от време на време“, категоричен е бизнесменът.

ЗА ОСТАВКА НА БОБИ МИХАЙЛОВ

Според мен Борислав Михайлов вече си решил за него си. И да подаде оставка, и да не подаде, аз ще се подготвя за следващия Конгрес, независимо кога ще се проведе. Ще си изложа програмата. Нека да я препишат, нека да научат нещо от мен как се ръководи, как се прави план за работа. Той няма да е неизпълним“, отговори той на въпрос смята ли, че Борислав Михайлов ще си подаде оставката.

Знаеш ли колко игрища съм направил съм направил аз с лични мои пари за тези 7-8 години във футбола? Изградил съм 3 край Самоков, 2 са в Пловдив, а сега правя още 2 в Пловдив – общо 7. Айде, нека да ми кажат тези, които се напъват като къртици в ливада, колко са направили те. От две години се дъвчат кой да е президент и кой да управлява футбола, кой да лапа от футбола и кой какво да прави. Нека да ми каже поне един от тях, че е направил и едно игрище с лични средства или да е засадил едно дърво“, отсече съсобственикът на Локомотив Пловдив.

Аз излизам с лицето си, с името си, със селската физиономия и с всичко. Знам как ще ме нарекат пак: „Селянино, скрий се! Направи се.“ Но няма да се скрия, аз работя и ще го направя. Този път ще го сторя. Просто ще го направя!“, закани се бизнесменът.

„Няма да има привилегии за Локо Пд, ако стана президент на БФС“

Трябват хора, които се раздават и милеят за футбола. Аз защо се върнах в Локомотив Пловдив? Защото ми е болно, не мога да стоя отстрани. Локомотив за мен е болна тема! Но ако стана президент на футболния съюз, Локомотив Пловдив ще стане един от всички клубове. Няма превенции, привилегии и шуробаджанащина при мен. Всеки играе феърплей при мен. Който може, го може, а който не може – да си търси вариант“ завърши Крушарски.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Само в SL! Култов Крушарски: Роналдо и Меси заедно нищо няма да направят като шефове на БФС, ако не са управлявали 5 криви коча у заградено

АВТОР: ИЛИЯН РАДКОВ

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички