Само в SportLive! Войн Войнов: Кандидатурата на Крушарски ще бъде взета несериозно, макар че доказано се справя с трудности! Бербатов е фаворит


Само в SportLive! Войн Войнов: Кандидатурата на Крушарски ще бъде взета несериозно, макар че доказано се справя с трудности! Бербатов е фаворит
Снимка: Levski.bg

18200 0

Легендарният офанзивен халф на Левски Войн Войнов коментира пред SportLive.bg бъдещата кандидатура на съсобственика на Локомотив Пловдив Христо Крушарски за президент на БФС. Бизнесменът преди няколко дни обяви пред медията ни, че ще се включи в битката за поста, като дори съвсем скоро ще изготви програмата си.

Войнов, който е участник на Мондиал'74 с националния отбор на България, е в отлични отношения с Крушарски. „Синята“ легенда водеше Локомотив Пловдив в начален период от управлението на бизнесмена на „Лаута“, като той му беше поверил и цялата спортно-техническа власт в Рилски Спортист.

Ето какво сподели Войнов пред медията ни:

- Г-н Войнов, вашият добър приятел Христо Крушарски обяви  пред нашата медия, че ще се кандидатира за президент на БФС. Какво мислите за това негово решение?

- Няма лошо. Познавам го отлично. Той е честен човек, който има своите организаторски виждания. Това, че е не е бил във футбола не е кой знае каква беда.

- Вече е над 7 години във футбола…

- Да, така е. Той обаче никога не е претендирал, че е футболен човек. Но пък на него са му ясни много неща, които  ще му позволят да се справи с една подобна задача, която си е поставил.

- Биха ли го подкрепили за шеф на футбола ни според Вас или неговата фигура остава малко настрани?

- Много хора Крушарски ще го вземат за несериозно. Убеден съм в това, но който го познава добре, знае, че той има добри качества. Доказал е през живота си, че може да се справи с много трудни неща.

Важни са платформата и идеите му, за да може да убеди хората, които ще присъстват в залата, да гласуват за него.

Сигурно ще има и други кандидатури. Ясно е, че Бербатов е един от фаворитите. Той е човек, който за мен е един от най-добрите футболисти в България за всички времена, говоря като футболист. Но вече на новия пост той самия трябва да убеди присъстващите на Конгреса да гласуват за него.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Само в SL! Участник на Мондиал'74 посочи най-голямата грешка на протеста и отсече: Боби е разумен човек, ще си подаде оставката и няма да се кандидатира

АВТОР: ИЛИЯН РАДКОВ

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички