Тити Папазов потвърди за Станимир Стоилов и разкри новия собственик


Тити Папазов потвърди за Станимир Стоилов и разкри новия собственик
Снимка: Оф. сайт на Левски

3994 0

През вчерашния ден (31.05) SportLive.bg ексклузивно ви съобщи, че Станимир Стоилов ще бъде треньор на Левски, а единственото условие за това е клубът да осигури финансовата стабилност, която изглежда толкова близо.

Членът на Надзорния съвет на "сините" Константин Папазов потвърди, че собственикът Наско Сираков е провел разговори с Мъри Стоилов и дори отбеляза, че "няма нищо по-логично от това с Мъри, ако има финансова стабилност".

ПЪРВИЯТ СЕЗОН ЗА СТЕЙНС ТАУН ПРИ ДЖО ДИКСЪН Е ПЪЛНА КАТАСТРОФА

Освен това Тити Папазов стана и първият силен човек от Левски, който открито призна, че именно Джо Диксън е обявеният от Сираков преди дни човек, който има интерес към това да придобие клуба и да осигури стабилността.

"Няма нищо по-логично от това с Мъри, ако има финансова стабилност. Доколкото знам, Наско е коментирал със Стоилов, имало е базов разговор. Убеден съм, че за Мъри е по-важна сигурността, а не финансите" - започна Папазов пред 7/8 TV.

"Надявам се, че след дългия период, в който се водят преговори с бъдещия собственик Джоузеф Диксън, нещата ще се случат. Факт е, че на Управителния съвет този човек заяви своите стратегически амбиции, свързани най-вече с построяването на нов стадион" - допълни още той.

Междувременно Кирил Домусчиев опитал да държи Станимир Стоилов далеч от Левски, предлагайки му баснословна сума.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички