Сделката между Левски и Джоузеф Диксън въобще не е сигурна, "сините" имат резервен вариант


Сделката между Левски и Джоузеф Диксън въобще не е сигурна, "сините" имат резервен вариант
Снимка: Официален сайт на Левски

29093 0

Левски очаква да получи от евентуалния си бъдещ собственик Джоузеф Диксън документ за гаранция на инвестицията в клуба. Това на практика бави сделката, която далеч не е сигурно, че ще се осъществи. За това съобщават от Фейсбук страницата "Синя приказка", като се позовават на тяхна информация за случващото се в "синия" клуб.

От страницата допълват, че адвокатите на Левски са едни от най-добрите и няма да позволят да се стигне до сделка, която е неизгодна за клуба. Освен това Джоузеф Диксън се намира в България от 1-2 месеца, като често ходи на срещи с държавни институции. Ако Левски не постигне сделка с Диксън, то има друг вариант, допълват още от "Синя приказка".

Ето какво написаха от "Синя приказка":

Бях казал, че нищо повече няма пиша по темата, но заради многото ваши призиви и от уважение към вас ще кажа някои неща. По наша информация, хората в клуба в момента чакат документ от Диксън за гаранция на инвестицията. Очаква се да го даде през следващата седмица. Така, че изобщо не е сигурно, че ще има сделка. Адвокатите на Левски, които се занимават със сделката са едни от най-добрите. Или ще изпипат нещата, или няма да има сделка. Няма шанс Левски да бъде преметнат както се твърди наляво надясно. Иначе, Диксън е от 1-2 месеца в България и често ходи на срещи и с държавни институции. Ако нещата не станат, клуба има и друг вариант. Следващите 20-30 дни са решаващи за Левски. Просто Сираков притиснат отвсякъде малко избърза с обявяването на тея преговори и конкретиката от тях. Но от една страна го разбираме. Да не сте на негово място или пък на мястото на Павел Колев тази година, която измина. Сираков си заложи името и авторитета в името на Левски и се отзова, когато всички се бяха изпокрили и никой не искаше да поеме тази отговорност с вземането на акциите. Така, че от тая гледна точка поне дължим някакво уважение към хората в клуба, които работят през тази година и се стараят да осигурят бъдеще за клуба...

Междувременно, Sportlive.bg може да потвърди, че Станимир Стоилов е новият треньор на Левски, освен ако не пропаднат преговорите за собствеността на клуба. В такъв случай изобщо не е ясно какво ще е бъдещето на клуба, който има много сериозни задължения. 

Следете пълна информация за Евро 2020 в Sportlive.bg. 

Следете специалната Фейсбук страница за Евро 2020

Феновете на Левски пък отправиха куп въпроси към Диксън (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички